HTML

Marika munkanaplója

A Japántapasz Magazin válogatott szakértőkkel, tanácsokkal, online konzultációs lehetőségekkel szolgálja mindazokat, akiknek fontos az egészségük és a saját személyes fejlődésük. Olvasói rovatunkban terméktapasztalatokat, fogasztóvédelmi tanácsokat találsz. Az oldal szerkesztője Dr. Telkes József orvos, pszichiáter, pszichológiai ismeretterjesztő könyvek szerkesztője.

Friss topikok

Japán: hódít a vércsoportrasszizmus!

2009.03.15. 23:50 japantapasz


Tölts fel
A japánok feltalálták a vércsoportrasszizmust
Regisztrálj a Mommo-n és nyerj egy digitális fényképezőgépet. Regisztrálok.
A japánok feltalálták a vércsoportrasszizmust Mond a vércsoportod, megmondom ki vagy
Japánt hatalmába kerítette a vércsoportrasszizmus őrülete. Mindenki a másik vércsoportja iránt érdeklődik, a munkafelvételnél megkérdezik, az iskolában és az óvodában ezek szerint állítják össze a csoportokat, a japán softball válogatott (a baseball női változata) ennek alapján edzett, és lett olimpiai bajnok.

A dolog lényege, hogy az emberek a vércsoportjuk alapján rendelkeznek pozitív és negatív tulajdonságokkal, így az A vércsoport értékesebb, mint a B stb. nem folytatjuk.

A dolog mára beteges méreteket öltött, a témában megjelent könyv a legolvasottabb kiadvány Japánban, és már a kormányfő is fontosnak tartotta honlapján megemlíteni, hogy ő az A vércsoportba tartozik, és az ellenzék a B-be. (A japánok nem tudhatják, hogy ez Magyarországon a politikusok már régen feltalálták, csak másképp hívják)

Az őrület olyan méreteket ölt, hogy a felvételi beszélgetéseken a személyzetisek minden kertelés nélkül érdeklődnek a munkát kereső vércsoportja iránt, a társkereső szolgálatok szintén vércsoport szerint csoportosítják az érdeklődőket. Sok szülő panaszkodik, hogy az iskolában a gyerekek az alsóbbrendű vércsoportba tartozókat kiközösítik, és kicsúfolják.

Forrás.

Szólj hozzá!

Címkék: japan telkes vércsoport japantapasz netszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://japantapasz.blog.hu/api/trackback/id/tr661004639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása